Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
[ 2012 : GETTING WORST FEVER ]
Sunday, January 1, 2012 | 0 Comments
wink2 ,
assalamualaikum sweet stalker and bloggies sekalian :)
cmbiasa ,news feed semua da dok cte pasai new year ni .
ta ketinggalan aku pun nak cerita .HHA .
malam tahun baru org dok sibukk tgk bunga api ,aku ?
HMM ,dok uma ngadap tb sebb demam ! :'(
apela nasebb .balik dr KL ,malam tu da bersin -bersin .
SAHHH ,demam bakal melanda .bangun pagi je ,hah penin pale .tapi gagah kan jua nak p meet ZAZA dgn ZYMA :) cewahh ,tkda la .law ikutkan kang da worst mmg tak la mak nak kasik kua .haha ,ubat punn mmg tak lah nak makn ! wee~ aduihh .

01.01.2012
meet budak ZAZA dgn azyma :) padahal br lek dr KL .mmg ta puas merayapp KL yea kakak ! hahah .memula smpai bndar Kluang terus laju je pegi McD :) well ,mmg favourite spott kan .menu lunch : Prosperity Burger .nyumnyumm <3 org demam tapi selera ,WAAA :D haha .
lepastu round 1 Kluang Parade .tggu cik Zaza joging dr Taman Idaman ke KP tuu .bole kuruss la nnti ni dekk ;) hehe .lepastu cmbiase window shopping .sabar yea Zaza ,kaka walau demam .shopping ni ,pantang ! bukan alasan gituu .pantang nmpak baju ,mcm nmpak ape aje .haha .
lepastu lalu depn PERKESO .okee ,sibukk jugak nak mention .HHA .WELL ,harap je budak Kluang ,salu lalu depan bngunan tu tp takpena kesahh plak tu bangunan ape .MUEHEH .
lepastu p round atas bawah 1 Kluang Mall .ambuii ,melepakk ? tak la ,jalan - jalan aje .maklom lah ,rndu bndar Kluang .huhu .mmbe dok bising ,br seminggu dok KL da sasau .siap doakan aku dapat UMS atau UNIMAS tuu ,baru padan muka aku katanya .ase nak hempukk dgn almari je pale budakk zai tu .siyott la tu .suka nak tgk aku nangis ari - ari :'(
lepastu pegi karoke dkt KP .ambuii ,budak ZAZA memaksa lah ni .ishk2 .padan muka dea dgr suara kaka dea yg sengau ni .haha :D mana tak nya ,selsema cmtu punn dipaksa menyanyi jugak ^^
WELL ,lagu cmbiase .lagu kesayangan aku yg selalu tuu :)
seblum balik ,shopping dekat COOLBLOG ! OREOBLOG satu ! wee ,ambuii .buadd ubat utk org demam ni hah .HHA .lepastu elok la ,malam takleh tdo .hehe .sobb :'(
sementara tggu bus tuu ,aiseh .di-USYA oleh adekkk2 la :) ter-gelak pun ade .ALOLO ,awakkk ! engt saya ni budak2 mcm awk ke nak usya mcmtu .memeyyy tak lah aku nak melayan kan ! grr ! yg paling ta ley blah ,siapp tnya ,awk tingkatan berapa yea .HIHI .awakkk oh awkkk ! saya da abess skola la .tnya da ade boyy bagai .GRR ! nak aje karate dea kat situ ! hah kaww terdiamm kat situ .nak aje ckap aku da kawenn .tgh tggu husband i amek tauu .TKPA ,nasebb under control lagik :) hihi .
seblum balik ,PICT dgn adekk comel saya :)



lelainn semua di FESBUKK oke :)

lepastu aku joging dr Giant depan utk balik uma gara - gara bus tkda .
GRR ! oke ,lama jugak ta naik bus .huh .merajokk la tu pakcik bus !
HMM ,takleh blah .joging dgn kasott wedgess la kakakkk !
muehe ,do I care ? haha .malu jugak i ni .haha .
adekk tggu aku dekt bangunan kedai naik beskal .haha .
siapp pesan bawak kan kakakk selipar .hihi .


mcm dekat tepi pantai dah plak gayanya ! HHA :D aduihh .malu !


otw smpai uma da .jam 6.50petg :)


## saliza ,sabarr yea .satgi baik la demam ni :)