Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
thankyou kawan :)
Tuesday, December 27, 2011 | 0 Comments



wink2 .tq buad entry special buad besday girl ,
Siti Norsaliza bt Jamidin ni yg ke 19tahun :)
susah aje ucapan pjg lebar tu .HHA .i do appreciate it sayangg .
walaupun da lepas pd 22december lalu tp masih blum terlambat lah .


btw ,Azmina Syazwanie dan Norhaslinda .
ini buad anda ,


terimakaseh buad mereka .always been there for supporting me .
cket pn xjemu bebel pjg lebar and been there when i in need :)
HMM ,lama sungguh da frendship ni kan .
wish that walau jaoh mana pun kita semua merantau blaja ,
hope that ikatan ni kuat sentiasa .
TAPI buad azmina ,anda mnjauhkan diri dr saya !
maka ,saya memerlukan anda utk kasik hadiah besdei saya nnty .
WAHH ,haha :D oke ,gurau .

## semoga kawan2 saya semua happy saje di smping yg ter-sayang !
suka gila tgk masing bahagia .
OUCHH ,tersentuh .bila lak lah turn makcik ni kan ? ><"
uihh ,HAHA :DD oke tkpa ,
sekiranya ade apeape sila lah inform saya yea anda semua .
saya ade je kat Kluang ni .carik jela kat taman intan tuu .hehe .

## baik ,jge diri yea .jgn rindu - rindu kita ni :')
kita semua bagai satu family .
HAHA .da mcm twin and sibling pun .so ,
sila terima kenyataan oke .jgn stres -stress :DD


sekian .i loveyou budak2 :)