Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
. telah di-TAG ! .
Saturday, December 3, 2011 | 1 Comments
Rules and Regulations :
 You must post these rules in your entry .
 Each person must post about themselves in their journal .
 Answer the questions that tagger has set for you in their post and
create 11 new questions for the people you have tagged to answer .
 You must choose 11 people to tag and link them in your post .
 Go to their page to tell them that you have tagged HIM / HER .
 No tag back allowed !
 No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY with all HONESTLY ) have tagged 11 people .

okeyy ,pengenalan ttg saya :)

pemilik nama ,Siti Norsaliza bt Jamidin .
dilahirkan pada 22 December 1992 .#err ,blaja Geografi means ,musim sejuk .hihi .
membesar dan blaja semua di Kluang ,Johor Darul Takzim .
suka sangat warna Kuning dan Merah .kerana ,comel dan seksi .amboii . :) HAHA .
HAH ,da tamat pengajian dlm Tingkatan 6 .
sedang menjalani Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia 2011 ni lah hmpir tamat .
doakan kami naa :)
yea ,anak sulung dr 3org adik beradik .
sangat dn terlalu gilakan chocolate ,tiramisu a lot ! hee ,naik gila law da nmpak tpy xdapat beli .hii3 .
suka blogwalking law ade masa lah ,hehe .then jeles tgk blog comel org lain ! GRR !
paling penting ,sangat degil budak ni .
suka ber-debadd ,sebb BFF semua yg ajar ! XD
hobi ,suka menulis dn menconteng .thats y ada belogg !
sorg budak yg sedg mnjalani kehidupan yg dewasa sbgai seorg wanita yg
bersemangat tinggi dan tdak mudah putus asa .
punya character yg extraordinary ,periang ,suka ketawa ,suka snyum dn byk ckp
tetapi bole berubh kpd pendiam dn pemalu kdg2 .
last but not least ,I am S.I.N.G.L.E ! dont do any relationship .
the gate is closed :)

 
soalan yg baik punya dr . Norsyamimi Ibrahim . :)

 

#sekarang nih apa yang paling hampa sayang?
buad masa ni ,mama ayah adik ,siblings kat skola ,bff ,dan girlfren since high sch dulu .

#siapa inspirasi korang nak buat blog nih? hehe
HAH ,tkda kowtt .tapi actually ter-hasut dgn Norhaslinda bt Zakaria sebb dea ada blog dlu dr saya ni .

#kalau dapat 1 juta, nak buat apa eh?
woahh ,byk nye ! XD nak sedekah ,antar mama ayah pegi menunaikan haji dn umrah ,beli keperluan adik2 ,bukak bisness ,then beli Suzuki Swift colour merah ,beli rumah ,dan melancong ke Paris ! hoho .ehh ,cukup ke tu ? ><"

#lagu favourite korang?
byk laa .tak ter-list lha .hoho .tp sgt gilakan lagu from Casey ,Jangan Ada Benci  .

#ciri2 future husband / wife? haha
pun banyak .tpy paling penting ,msty lah kuad pegangan agama ,
supaya dpat bimbing family ke arah yg lebik baik  .

#kalau boleyy sekarang nih korang nak buat apa?
hah ,nak tgk Ombak Rindu lah sekarang ,tpy tulah sedg exam week ni .14 Dec br tammat .

#ada berapa orang adik beradik?
3org semuanya .

#baca novel tak? antara banyak2 novel korang suka novel apa yea?
baca ! :) sgt gila kowtt .semua suka tpy novel terakhir saya baca dan suka ,novel Cinta Aku Seadanya .

#kalau boley kembali ke masa lalu, korang nak tak? and nak buat apa?
hmm ,only IF ~ nk betulkan segala keputusan yg salah n nak jadikan hari more colourful
without tears ~

#dah habis belajar, nak jadi apa yea? haha
HAH ,da habis belajar nak jadik Businesswoman .amboii ! hee ,

#sapa orang yang paling korang sayang? hehe
msty la ,family .smpai bilabila  .FULLSTOP ! :)


soalan yg limited edision utk anda ! ^^
p/s : utk suke2 ,jawab dgn tenang :)

#Menginginkan tema ape bila get married ? WAAA !
#Bila sedih ,suka buad pa ?
#Law ter-serempak dgn kawan2 skola rendah ,then mereka tegur anda ,
tpy malang sungguh bila anda tak ingat nma dea ,pe anda buad ?
#Ape kenangan manis bsama kawan2 yg anda x ley lupa ? ><"
#Kalau pegi melancong ,anda nak ke mana ?
#Apa 1 perkara yg nak sgt anda capai dr dulu smpai skrg ?
#Seandainya diberi peluang terlibat dalam bidang perniagaan ,
anda nak berniaga apa ?
#Apa nama bunga yg anda adored sgt ? Kenapa ?
#Berikan 1 nama player Malaysia yg anda kagum dgn corak permainan beliau ?  XD
#Pena ter-fkir tak utk menerbitkan filem ? mcm David teo ! :)
#If continue study ,lebih gemar dalam course ape ?

* selamat men-jawabb ! GOODLUCK :)

kpd :

. zaza .
. Linda .
. Jaja .
. Fiza .
. Ieja .
. Syera .
. Azmina .
. Ieda .

 . kaka Dyra .
. Nuradila .

Blogger norsyamimi said...

haha, sally berjaya. thankyou jawab soalan kita nih. :)

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post