Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
PMR : straight A's tuu ^^
Saturday, December 24, 2011 | 0 Comments
winkwenk ;)
belum terlmbat rasanya kan .kebetulan result PMR same dgn my besdeii so ,
aku yg x amek pmr ley lak dupdap mewakili adik .HAHA .sngguh sehati sejiwa kan ?
adik rilekk je ,tpy mlm seblum amek result aku lak yg xsedap ary dn tkda selera makan .
apesal ? ><" tp tengah2 mlm uh lapar lak perut .haha .so ,maggie la :D

22dec : tepat jam 12malam ,adik kesayangan anta text wish besdei ,
pdhal kaka dea kat sebla je mase tu .sebukk je mention ,no men no cry !
oke ,kakak nya pun replyy la ,big girl dun cryy .walaupun kat sebla je mase tuu :DD
bangun pagi plak ,c kecik ni da tampal 1 note kat depn pintu bilik wish selamat hari jadi dgn drawing cake .
alolo ,kreatif dan inovatif sungguh mcm kakaknya :)
siapp mentionn pasai harimau malaya .hihi .budak budakk ! ^^

 pictt ,haha :DD nak snap tp ley dea tarik muke kaka dea rapat2 .
gila kan ini budak ! :DD
haha .tp sayangg <3

kol 10pagi ,adik gerak p sekolah tinggi kluang saing mak ayah dn c kecik nak amek result .
aku x ikut sebb blum mandy ~ HAHA :DD
tk lame uh ,mak call ckap adik kesayangan dapat 8 A's .ohh ,alhamdulillah .
rezeki adik tu dan berkat besdei kaka dea .hehe .nak jugak mention ni ;p
balik amek result je ,terus p makan dn bawak balik spec baru .
untunglaa !
congrates budak :)


 ade yg ckap aku nmpak kebudakan and adik aku ni nmpak mcm lebih matang ? ohh .
haha :DD




## oke foine ,lepasni .aku lak dupdapp menanti result STPM ^^