Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
happy sweet ninteen ,budak :)
Saturday, December 24, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum .
oke ,da lapuk baru nak mention dalam blog .SORRY .
agak busy dn padat jadual dgn meet mmbe .plusminus bff dn geprenn .
since lepas stpm muke bndar jela ,dok nyemak kat bndar nuu .tp still ade yg masih x menyempat nak ketemu seblum aku p KL .hah ,mngkin lepasni :)

22DEC2011 ; happy birthday yg ke 19tahun ,Siti Norsaliza :)
thankyou a lot buad mereka yg kacak dn manis wish baik pd mlm2 bute kol doblas hingga la ke pesbukk aka timeline yg serabutt tu :DD
thankyou jugak pd yg calling dn nyanyik song besdei kuadkuadd .HAHA .pecah gegendang telinga macikk :D
tapiii officially terharu bykbyk <3
# cik Maizatul Nurmalina lah tuu .sbuk2 ckap you are the best bagai .tkpa katanya walaupun ter-paksa ber-awakk dgn budakni .kan kan :DD sorry ,ta biase ckap kau aku bgai dgn mmbe pmpuan~
thankyou jugak bergayot sakan dgn aku since pukul doblas smpai la tammat .err perlu mention nama kah ? toksahh aih ,byk sgt :DD
thankyou jugak utk kiriman toblerone dn hershey's kisses .plusminus KFC tuu .haihh ,naik muakk da dgn KFC dn mountain deww tu ^^
thankyou ye budak bff yg dok bebel mcm atokk2 tuu .haha .sebukk ja dok mentionn yg aku ni nmpak aje mcm da besar tp masih budak2 lagik .grr !

bersyukur diberi kesempatan rai ari kelahiran yg ke -19 tahun .
mcm da tua yea ,kan ? tkpa la ,yg penting comel selalu la kan ^^
wish that everything yg happen mendewasakan ,kuadd dn gagah mcm harimau malaya :)
and nak jadi Siti Norsaliza yg baru ,mematangkan dn ceria selalu ,aminn .