Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
gara - gara ini budak !
Wednesday, December 28, 2011 | 0 Comments
HHA .ambuii lah .sakan naa Timeline makcikk saliza ni penuh dgn post dea ,
aisemen .satu - satu post dea kasik tu makcik ni baca ,haih -.-
dari dok ta engat terus teringat plak .hah cemana ni ? ;p
nyumylicious sedih ke seblum ni ?hihi .
nyumylicious je sedih ,kaka ta punn :) ** ERR ,lama ta nangis .ambuii .mcm mintak plak .HHA

BTW ,thankyou budak .kaka oke aje lah .
dont worry lah dear .kaka pun tkda la marah2 ke hape .
terngiang -ngiang aje lam pkiran ni .HAIH .
susaa lah kan ,sebb kaka mmg cmni orgnya .sobbsob .

kaka sedar ,mngkin salah kaka masih engt hal -hal da lalu tu .
da lalu pun kan ,why msti nak engat lagik .
memories is like a picture .there not for remembered tapi just like kenangan sahaje .
bukan leh dapat balik pun kenangan ni kan kan :)


kaka pun wish everything okey saja .realiti kdg2 menyakitkan .
mgkin lum tiba masa kaka tau hal sebenar dr mulut DEAAA sndiri kowtt .
tgk jela ,smpai bila dea nak simpan .
kaka pun tatau la ,tunggu dn lihat ^^ follow the flow .itu lebih baik .
cuma xnak la buad kesimpulan sndri .law dea tkda niat nak buad kaka mcmni ,hah x pepasai kita berprasangka buruk dgn dea kan .

lelaki pun ada 1 nafsu ,9 akal kan :)
moge - moge setiap keputusan dea tu dtg dr pemikiran dea yg waras ,
msti ada alasan konkrit dea buad mcmtu .

kdg - kdg Allah amek sesuatu dr kita ,DIA da siapkan sesuatu yg lebih baik utk kita .
asalkan kita REDHA ! hah ,redha dgn pasrah lain tau .
redha ni ikhlas ,pasrah ni menyerah .
so ,kaka blaja utk terima semua ni dgn ikhlas bukan serahkan segala - galanya cmtu je .

pengalaman mndewasakan kita kan ?
officially ,kaka ta pena pun amek serius utk sayang seseorg .
HE IS THE ONLY ONE .
thats why mgkin kaka agak ta keruan aje ,cm gila pun ade .
aduihh ,seblum ni tkda pun gedik2 dok nak kawan balik dgn ex sndri .tnya khabar bagai .
mmg tak la kaka nak buad .tak berminat .
now ,experience yg baru plak .gila kowtt da kaka ni ! HHAHA :D


tkpa la ,hampir kpd 20tahun pun kan .
kaka blaja utk kenal seseorg dgn lebih berhati - hati .
kdg luaran seseorg yg physically nmpak baik ,
blum tentu dalaman dea pun baik .
nama pun manusia kan .susa kita nak judge :)

wink2 ,kaka carik pict yg adek pena edit dlu .ta jumpa plak .
baru nak nempel kat sini .hhe .

## selamat mnjalani hari dgn ceria ^^