Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
FALL IN LOVE ,WITH YOUUU (!)
Thursday, December 29, 2011 | 0 Comments
waa ,da jalan satu Shah Alam baik di pagi hari dan di malam hari .
merempit ke sane ,ke sini .HHA .okeyy ,
nak terbang da aku merempit dgn Kak Dira ( kazen ) .
pakai helmet ta usah ckap la .mmg aku ta reti .senget2 pun jadi la .HHE .
da jadi burung hantu punn ,pagi membute .malam berjage .
HHA ,ambuii .org KL pun kat mane je aku lepak ,kat situ jugak la ramai .
tkda pun ceruk kat KL ni yg takda org .ishk2

malam tdy balik lewat ,balik dr I-City ,
lepak dekat Dataran Shah Alam .hihi .
ambuii ,pun ramai .ade yg dok sambut besdei bagai .yg dating dn lainlain .
tp yg buad aku terkesima byk time aku lalu kat laluan pejalan kaki tu .
naseb ramai org ,law tak rase da lumpat keriangan dah .
dorg practice skill kat dataran ni .
oke ,chaiyokk la .
totally LIKE99 ! HHE .

aku nmpak FIXIE ! :)
pehh ,gila mantapp ! gila santek .serius ,aku tergoda .
da sgt JATUH CINTA sehh .grr ! ta keruan da jadinya .aisemen .
nak beli ,mahal plak .OKE .sape nak belanja saya fixie ? ^^
si budak zai ,sibukk je kap kat Batu Pahat murah cket .
law nak belikan ,tkpa jugak .lebih kurg RM300 tu .
bole je kowtt law nak beli ,tp bebaloi ta ? ><"
prefer on warna Kuning la ,officially :) hhe .kazen pun da dok ckap ,suka warna kuning eh .
mana taknya ,baik barang2 semua warna kuning .since skola rendah kowtt tergila - gilakan warna ni .
dalam almari toksah ckp la ,semua baju warna kuning je byk .hhi .

warna warni ,serius !
cantekkk sgt <3

pinkishh ? OMMY !
lagik cunn .
feminin aje law i pkai .hihi .

tapi ,kazen ckap ,bukan calang -calang org pkai fixie ni ,
HMM ,
cepattt ,sapa nak belanja saya fixie ! ><