Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
{ utk sebelas.sebelas.sebelas ]
Friday, November 11, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum :)
HMM ,aih .rasanya this week aje sibuk2 nak online mukabuku bagai ,lepasni nak deactive !
WAAA ,awat nak deactive ni ? ERR ,rasanya mukabuku memerlukan 'REHADDDD' buadd sementara waktuu la ,kesian dea :) HAH ,so biarkan rehadd selama sebulan kan kan ! <3
mungkin ada baiknya utk waktuu yg mcmni ,lepastu ,
nak exam yg bakal tiba ni ,HAH .so ,xmo la kunk tiba ter-nmpak dn ter-baca sesuatu ! ^^
heehe ,POSITIVE ! sila ambil semuanya dengan positive saliza ! hah ,ber-sangka baik lah dgnNya ! <3
Allah tuu dekat ,pengetahuan-Nya jugak luas !
Dia Maha Mengetahui setiap apa yg berlaku ,doa bykbyk ,insyaAllah
time will heal kan ! ^^

utk entry yg ber-tarikh 11-11-11 ni : WAAA ,semua entry bila aku blogwalking akan cte about amazingg date ni ,hmm ,tak kan rasa dah aihh tarikh ni lagik kan ,definitely cantek !
*# macam bulan pada malam ni jugak ,msty akan cantek mcm tarikh harini :)
pe lagi ,menatap langit la malam ni ~!
YEA ,semestinya ,mengharapkan sesuatu yg terjadi lepasni lebih baik ,aminn :)
perubahan lepasni pnn mengharapkan dn mencari keredhaan-Nya dalam kehidupan ni , ^^

nak share about wanita dn epal ! :)


wanita ibarat epal .
epal yg tak berkualiti amat mudah diperolehi kerana ia ber-guguran di tanah ,
tetapi epal yg tkmampu dibeli berada di puncak .
terkadang epal itu risau ,
kenapalah diriku belum dipetik ?
lantas ia merendahkan martabatnya
dan menggugurkan dirinya mnyembah tanah .
sedgkan Allah mnjadikan martabatnya begitu tinggi sehingga
tiada siapa yg berani memetiknya .
hanya pemuda yg benar-benar hebat mampu memetiknya .
jika tidak di dunia ,mungkin di akhirat .
biarlahh jodoh bukan di dunia ,
asalkan cinta Ilahi mengiringi :)

HAH ,nak jadi seperti epal yg berada di puncak ituuu <3