Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
RESTU ILMU [ STPM ]
Thursday, November 17, 2011 | 1 Comments
assalamualaikum :)
yehuu ,salam laman belog-belog semua .AMBOII ,lama rasanya tak ber-sua ! HAHA !
dok aihh ,ber-sua sbntar ja la ,di cni mula merindui DEA SALIZA di laman mukabuku ~
SEEE ,nmpak tkda keje kan ? XD picha atas tuu ? HAHA ,nasibbb la .^^
aktiviti saya me-RELEASE tension ! :)

ERR ,aryni jumaat kami di cutikan ,HHA ! law takcuti ,aku leh cuti sndri ! XD
hee ,blum ter-lewat rasanya nak ber-cerita ttg nak mntak2 mahap pjg lebar ,restu ilmu ni :)
ACT ,ari ter-akhir ada mcm2 taklimat seblum ktowg memulakan peperangan ,
*semoga perjuangan kami ini mnghasilkan kejayaan yg cemerlang .amin :)
mntak maap dgn ckgu ,HMM ! alhamdulillah ,mcm2 kekuatan dn kata semgt diberikan ~ ^^
besar harapan ckgu ,sama dgn jugak harapan ibubapa ,so saya xnak kecewakan semua (:
paling TER-haru bila guru kelas lah ,HUWAAA .sayu jea rasa dnga ckgu merestui ilmu ni ,laju ,deras airmata mengalir ,CKGUUUUU ! saya pasti merindui ckgu nnti ! -.-
ckgu ckap ,mcm2 .
jgn putus asa .teruskan mncuba ,mmbuka langkah ,straight A's ,semoga ber-temu di Universiti !
ERR ,aminn :) TETAPIIII~ HAHA XD paling takleh blah bila ade ckgu memesan ,
DEA SALIZA ,fb rehat dulu ,jgn active sgt ! ^^ WAAA ,takpa aihh ckgu .DEACTIVE suda <3
blog jugak ,amboii ! ckgu ni jadi stalker saya ke ? -.-'
HAHA XD apela .takpa2 ,dimaapkan ! cewahh ><

HMM ,hari menangis dn hari membengkak kan mata ! WOAHH ! ^^ best best . hihi .
mcm2 nak cerita tapi ,skrg 8.19am saya kne ber-siap utk ke library !
nak jadi cikgu mngajar anak buah :)
B4 tuu ,blum TER-lambat rasanya nak said congrates pd team MALAYSIA yg beraksi lawan INDONESIA mlm tdy ! WEE ,amboiii .tak ketinggalan melihat tuu !
*BER-iye suh anak buah study dulu paper Business ,esok kat library sesi soal jawabb ja ! ^^ hee ,takpa .ckgu da baca before tuu ,cuma ingat byk atau tak jela ~ HAHA ,
gara2 bola lah ,takdapat kawal sehh .hihi .nasebb menang ,untung ! <3
truthly ,kagum sgt dgn GK ,Fahmi uh .pehhh .hebadd dea kan ?
law dea tkda ,ade kemungkinan tak Indonesia kalah ? -.-'

# okeyyy readers ,selamat bersua lagik ! :)

Blogger NANA KEC!K said...

gud luck for u'r exam yaw ! :)

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post