Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
please love me ,November ! :)
Wednesday, November 2, 2011 | 0 Comments
welcome November ! ^^
HMM .mcm2 yg akan dtg dn dilalui utk bulan ni.
antaranya :
  • FINAL Muet ( 19 Nov 2011 )
  • Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia ( 21 Nov 2011 )
tapi nak segalanya hanya dihiasi dgn senyuman lebar ,gelaktawa riang ,happy dan yg manis bak gulegule tuuu lah haih <3
Ya Allah ,permudahkanlah urusan aku .aminn !
haih ,lagi sebulan ja lah rasanya ,lepastu tarikh lahir datang ! >.<
huwaa ,ni tahun last dapat rasa umur yg belasan tahun .
next year dok aihh .oke ,terasa meningkat dewasa nya ! HAIH . -.- '

HAA ,aryni takhadir ke skola (: SAJAAA ! amboii .haha
bukan ,makin nak tammat skola ,makin nak exam besar ,makin takblaja la~
ckgu busy aihh ,suh study sndrik jea .
TAPII ,mmg tak la ,aku pegi library ,tp bukn utk study .
baca buku about perbezaan lelaki dn perempuan .
dari segi pemikiran ,pemahaman ,dan blabla ! HAHA .
tajok : WHY MEN DONT LISTENS and WOMEN CANT READ MAPS !
dan arini ,aku menamatkan episod novel "Cinta Aku Seadanya "
^^  AMBOII ,exam mmg LAMAA lagik kan ? -.-"
xdapat mengawal napsu nak baca aihh ,law xtamatkan ,
rasa mcm novel tu memanggil ja ,tak tenang ati ni <3 hiihi .

oke ,lepasni .more serious oke HUNNN <3