Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
* phenomenon of 'SALIZA' *
Tuesday, November 15, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum w.b.t :)
alhamdulillah ,ber-temu dan ber-sua kmbalik ! YEAHHYEAHH ! <3
tidak hadir ke skola ,so menelaah buku dan berlaman blog lah ! ^^
amboii ,tpy skejap ja ,tuka background kasik mood FRESHH sempena nak exam nieyh (:
LAA ,makcik ni tak hebadd woah nak makeup cuncun ,tunggu free nnty la yea ><
HAH ,fenomena ape ni ? -.-'
dok aihh ,da hampir kepada penamat sekolah ,so aktiviti byk dipenuhi dgn meluangkan masa dgn kawan2 ,amboii ! XD means ,buad 1 buku yg penuh dgn alamat bagai ,ucapan pjg lebar !
DO KEEP ! nnty rindu ,senang contact ,tak lah missing in action :)

SO ,kawan tiba ckap dalam clas yg riang ria tuu ,ade 2 fenomena ! ^^
1 from cik Saliza ni ,HAHA .buad 1 buku then cerita pjg lebar !
ERR ,mmg dowg officially know kot SALIZA ni person yg mmg dilahirkan suka sangat menulis ,panjang lebar bila da pegg pen tuu :) HIHI.so ,adakah 1 petanda yg baik utk saya mnceburkan diri dalam bidang penulisan ? NOVELIS ? woahh ,HAHA XD byk lagik kena belajar kan :)
bukan senang nak buad novel ni ,byk pengalaman ,byk bnde nak kne search dn kaji ,dateline lagik !
OKEYY ,saya mmg taksuka keje yg penuh dgn tension ! ><

TAPII ,ter-detik la malam tdy ,tetiba rasa nak buad lagu ! create a song to sing :)
hauhahaha XD sound rediculous right ? -.-' HAHA ,tp betul !
TAPIII ,ta reti nak buad musik ,HAH .nak kena kreatif dn inovatif lagik ni !
-.-' MACAM-MACAM la haih ,haha !


TGK ! takda keje kan ? >< HAHA

oke la ,selain busy dgn study dan agak da ready jugak menanti detiknya STPM tiba ,
saya jugak semakin busy nak mewarnawarnikan diri sndri ! AMBOII ,penting ke ? -.-
HAIHH ,no la ,perubahan walau tak drastik tpy insyaAllah meningful right :)

* SO ,alhamdulillah ,bila da deactive .cuba kosongkan minda ni dr dok ter-engt dan ter-kenang kmbalik :)
EHH ,why nak rasa kekurangan if single ? CHILL lahh <3 jgn dipaksa ,ade hikmah semuanya happen !
THINGS COMES FOR REASON right ,belajar dr kesilapan tuu !^^