Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
PERJUANGAN YG BELUM TAMAT !
Tuesday, November 8, 2011 | 2 Comments
heyy ,menghitung hari detik tibanya STPM :)
woahh ,dupdapp ja rasa ,semakin tiba tp sempat lagik tu main2 ,seronokk yea ! HAHA XD
okey ,about what was happened ,HMM .
aku mntak mahap sgt for everything yg aku buad ,mnghiris hati sesape .
pastinya ,tdak terniat pn nak lukakan hati sape2 ,so SORRY <3

ERR ,harapp sgt ,ape yg jadi ni xmo effct study tuu lepasni.
SALIZA ,da dapat kekuatan kan ,da leh pkir baikbaik selepas lega kan ?
alhamdulillah ,diberi kekuatan utk itu .ber-syukur sgt dikurniakan kawan2 yg always been there for me ,takpena jemu bebel kasik nasihat ,semangat ! <3
nak mention sorang sorang ,aihh .penuhh la tulisan ni kunk ! HAHA XD
HAIH ,gelaktawa dgn mereka ,langsung tak ingat ape ,lupa skejap ! :)
YEAHH ,nmpak tak betapa besar penangan mereka tuu ,yang lain lbei kpd dri sndri kan ? ;)
huihh ,ter -engt mmbe said ,SALIZA .ckopp la !
awak da takda masa nak pkir ttg semua ni ,masa da kritikal ni .
carik masa free nnti k ,tpy bukan skrg !
HAHA XD amboii ,amek kawww ! PEDASSS ! HAHA XD

btul la ,mmg tepat pn ape yg dea ckap !
semua nya ter-pulang pd dri sndri je ,muhasabah dri ,dekat kan diri pada-Nya .
mungkin ada salah aku ,yg aku lalai .so ,kne patah balik pada jalan yg btul la :)
HMM ,bak kata satu tuu ,

skrg kita pelajar ,berada dalam acara larian 100meter ,
tapi sekarang berada pd 5meter terakhir .
pada permulaan larian ,kita berlari sgt pantas dn laju utk tiba pada garisan penamat .
tapi xkan pada 5meter terakhir ni kita nak ber-putus asa dn mengalah mcmtuu aje ?
kan rugii !



jgn kalah kpd masalah okeyy ,Allah uji sebb Dia sayang ,ada sebbnya .dan pastinya utk kebaikan kita sndri especially Muslims :) setiap kesulitan akan ade kemudahan ,engat tuu !
dan INGAT !

" Jika Allah mencintai sesuatu kaum ,maka Dia akan mmberikan cubaan atas mereka "

MAKA ,jgn hancurkan hidup dgn perkara2 yg remeh sayang !
tak sempatt dan .masa da suntuk utk DOWNN macamni ! hidup anda colourful kan ,
why must kita sndri nak hancurkan warnawarni tuu ? JAHATTT ! :D
dan setiapp kemungkinan yg terjadi tuu pasti ada sebbnya ,baiknya :)
so ,pkir positif ,xmo lemah mcmni ,monyokk mcmni ^^
ada hikmah Allah gerak kan haty utk baca everything tuu semalam :)
ber-fikirlah ttg nikmat lalu ber-syukurlah <3



a veryy goodluck for those taking exam soon !
:)


Blogger NANA KEC!K said...

gud luck yaw :) all the best +_+

 
Blogger SALIZA said...

thankyou nana ! :)

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post