Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
MALAYSIA MENANG DI HATI SAYA :)
Thursday, November 24, 2011 | 0 Comments
hee ,semlm cmbiasa focus bola toksah ckap la .
tp agak kelewatan cket tgk sebb nemanin bonda ke Econsave beli barang .
just miss dalam 10min perlawanan lah cmtu ,tapi bukan alasan utk tinggal terus ! ^^
tetap setia bagi support tau ><
mula focus kat Astro Sport ,803 .tapi aihh .takda bhasa melayu plak .
tkda feel lah juruhebah bebel dalam bhasa Inggeris ~ hihi .amboii !
then turn to channel Tv 1 ,FOCUS :)

hah ,even Malaysia tumpas di tangan SYRIA ,tapi cket pun x melentur semangat yg membuak ni ,ecehh !
hee ,alhamdulillah .always been there for support (:
AIHH ,Malaysia penat tu lepas lawan ngn Indonesia tk sempat rehadd pun ,lepastu terus lawan Syria .
law anda di tempat mereka ,larat kah ? ><"
HAH ,mereka pun manusia .bukan robot okeyh !
yg penting usaha mereka patut kita kagum byk2 :) terimakasih Malaysia ! ^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.

EHH ,tadi blogwlking then ter-nmpak Malaysia menentang Bahrain lepasni .
woahh ,SEE ! padat sunguh jadual mereka kan !
no worries ,tetap SETIA menyokong :) goodluck !
aja-aja fighting ! <3