Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
[ LAWAN ,LAWAN ! ]
Monday, November 7, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum :)

HMM ,apelah yg berlaku semlam kan ? segalanya unstable feeling aih ! >.<
hah ,sape buaddd ,berani dea ,meh nak rotan banyakbanyak ! HAHA !
amboii la ,untung dapat rotan ,hehe .
ERR ,seribu kemaafan ku pohon utk mereka yg ter-paksa dngar aku bebel mcm2 malam tdy .
tapi ,seribu terima kasih diucapkan kpd mereka ,been there for me ! <3
mcm22 nasihat ,macam2 kata semangat ,macam2 ulasan pjg lber mereka utk lihat aku kuadd !
aihh ,nmpak ! pengorbanan kan tuu ! XD HAHA

ERR ,btul lah ,law nasihat org .mcm2 kata2 semangat keluar ,tapi bila diri sndri yg rasa .PEHH ,langsung tak ter-ingat ape ,langsung tak pkir ape .huihh ,apelah ! HAHA XD biasalah ,dapat pkir kn ape jela tgh haty hentak2 mcmtu .HAHA !
yea ,things are easier say than done babe :)
so ,mmg need mereka lah saat tuu ! :)
THANKS a lot buadd mereka <3 sayang mereka byk woahhh !
yeah ,actually kuadd da ,cuma shockk kowtt ! terpana seketika ~

bila mereka said mcm2 ,then tersentapp sesuatu ,bila dowg said ,aku takbagi peluang utk lupakan dea ! AMBOII ,ter-diam skejap ! err ,byk peluang tuu ter-bukak luas ,tapi
ntahla ,mungkin terlalu byk pkirkan mcm2 kowtt ! >.<

TAPII ,terasa gila part BFF ckap :pkir ttg dea kusut2 sekalipunn ,blum tntu hidup ter-jamin .
cinta tak semestinya memiliki ,AMBOII betol kan ? ^^ HAHA ,
pasal haty yg tak ter-bukak ag ni ,HMM .not ready la .aku xharap ape pun kowtt !
need lebih byk masa :) insyaAllah ,tiba masanya ,tiba waktunya ,terbukak lah haty ni <3

doa toksah ckap ,ta pena ber-henti mntk kekuatan tuu :)
HMM ,yea aku tau ,Allah uji seseorg hmba berdasarkan kemampuan masing2 .
aku tau aku mampu buad ,so LETS DO IT SALIZA !
segala kesusahan dan keperitan akan mnjanjikan kemudahan dan kesenangan ,itu janji Allah :)

so ,ini jalan aku ,aku terima dgn haty yg berlapang dada .
ape pn yg berlaku lepasni ,hope ada kebaikan nya :)
semua ni memantangkan kita ,buad kita belajar sesuatu kan ?
so ,CHILL ! kasik cool kan pemikiran ,muhasabah diri .
lebih byk dekatkan diri pd-Nya !