Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
< my E.V.E.R.Y.T.H.I.N.G ! >
Tuesday, November 22, 2011 | 5 Comments


lagu ni comel aihh ,arini saya melayan segala-gala korean drama ! YEAHH ,best ! :)
esok mmg tak exam kan SALIZA ? hee ,aloo .aktiviti me-RELEASE tension ~
amboii lah kan ,segala secret garden then Fullhouse pn saya layan! aisehh ,sweet aihh mereka semua ,jeles byk ,nak jadi mcm mereka semua ! ISH3 ,takpa ! ><

HAH ,rasa belum terlmbat nak said CONGRATES buad Team Malaysia :)
hmpir semua bloglist budak2 cte pasal kemenangan ni ,HAHA XD
so ,takmoh bebel pjg2 ,yg penting Malaysia Boleh ,future boyfrenn saya ,Khairul Fahmi pn bole ! hihi ,awww perasan sungguh kaw saliza ! ^^
ber-baloi aih jerit dn teriak kuadkuad depn tb ! even mereka main hmpir kpd 120min lbei tpy perlawanan tetap cool ! ber-semangat bila tgk dowg ,saya nak jugak ! ><
HAHA ,

then ,happybirthday buad budak tu ,Izharruden Ishak :)
apela lupa besdei sndrik kan ? tkpa ,besdei saya dea engat tuu ><"
LALALA ,btw .semoga happy selalu dgn si dia ,goodluck for Stpm .
and thanks da laksanakan request tuu ,siap mention saya dlm blog aih ! apela .

* EHH ,seblum meng-akhiri ,saya buadd 1 keratan lah ,under mission nak buad Novel !
HAHA XD sound interesting kan ? saya tauu ! hihi ,tkpa chill naa ! :)
ada rezeki saya dlm bidang penulisan ,insyaAllah .yg penting Stpm depn mata tak settle ag ni .hehe ><

Blogger J n A - Venge said...

Wah, hahha... Thx~ (^____^)

 
Blogger [ saliza ] said...

haha XD welcome to the clubb ! :)

 
Blogger Venge Administrator said...

kena berlatih ingat birthday sendiri lepas ni.. birthday org lain ingat pulak.. hahaha

 
Blogger [ saliza ] said...

yeah ,berlatih sungguh2 oke ! :) goodluck !

 
Blogger Venge Administrator said...

iye2~

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post