Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
ERR ,Najwa Latiff ? ><"
Saturday, November 19, 2011 | 0 Comments
Wink2 , lately mcm2 yg mempengaruhi utk mnghilangkan mood study tuu ! ><
HAIHH ,tapi itu bukan alasan semata yea utk SALIZA ni menyerah kalah ! ^^ be strong ,girl ! :)

So ,mmg BER-planning baik punya utk ke library awam ,kluang ! ^^
cewahh ,siap mention ngn kengkawan ,no gossip-ing oke ? HAHA ,tpy biasalah kalau perempuan ,ade ja mnde2 nak di story mowry kan !
hee ,tak dinafikan .mula ber-azam tinggi ,FOCUS woah .hee ,law takat org dating depn mata tu tak jd alasan utk xleh study walaupun hati WOAHHH ,untunglah ada boyfren bole dating  ,haha XD


Bila sejam selepas ,HAHA XD mula tkbole diam kerana kesejukan ! ><”
ADOII ,beku saya di dalamnya lah haih ,oke .kesian saya tkda lemak utk mngurangkan kesejukan ? OHH ,mmpengaruhi pulak kan ? tak kesa lah ! siap pinjam sweater mmbe la ,apela -.-
hee ,mula lah ber-gmbar dan ber-gosipp ! mulamula ktorg cerita ttg MALAYSIA yg menang tuu ,pasal INDONESIA yg main mcm tetttt tu ! AHH ,sensett sndrik ! ^^
 # actually pengakuan berani tk berani ni ,HHAHA .saya ,Siti Norsaliza ,xpena dn x reti pn nak mention kata yg kasar2 tuu ,HUIHH .btol lah >< UP TO youalls lah nak ingat ape ,TAPII yea .saya akui ramai mention ,baiknya saya ! ><” TKPA la ,tkda rugi ape pn kott law takreti nak ckap bout dats , thankyou :) pasal aku kau dgn kawan perempuann pn ,adoii .mmg tak TER-luah dn taknak pun la ,kemaafan law sesape yg sepjg kekwn ngn aku ni ,tak selesa ~ ^^

Then ,library tutup sebb solat jumaat .HAIH .
penat memikir nk study mana la kan kan ,aisemen .mula ingat nak study dekat Dataran Tasik Kluang ,OHH .tmpat photoshoot saya  :) tpy perut yg meminta makanan sbgai bekalan mula terasa pedih ,SO kami ke McDonalds lha ! WEE ,my favourite spot >< pantang btol law ade yg ajak ke sana ,hihi :3

First sekali melangkah pntu Mcd ,ERR ada sorg budak mention .ehh ,Najwa Latiff ! -.-“ AIKK ,so confius ,hello cik abg .shawl saya bukn macam Najwa Latiff pn lha !
GRR ,xmo2 ,nak org mention Saliza bukn Najwa ! HUIHH ,then meng-ORDER lah mcmbiasa :) HAIHH ,saya nmpak seseorg ! HUHAHA XD
Oke ,seriously saya lupa nama anda lah encik ! tpy definitely hapal muka awk yg bajet handsome tu ,encik Supervisor ! EHH ,bangga la ,dea pn ‘cam’ saya jugak lagik ! HAHA ^^ incident case sebut nama dea dlm Mcd kuadkuaddd dulu tu >< 
*pena mention dalam blog dlu ,sila lah search law rajin :) hee .

Bila nmpak dea ,excited tgk nametag dea sebb btol2 tak engt nama dea ,OKEY .encik Mazlan namanya .mention kat mmbe yg sorg tu ,rasa tk sebut kuadkuadd pun .tpy sorg cik Cashier ni tiba berubh muka ,ERR .mungkin dnga kowtt ,mgkin girlfren dea kowtt ! ><’
tk kesa lah part tu ,lepastu tgk saya semcm kenapalah kakak ? saya buadd salah dgn kakak ke ? HELLO ,I am your customer oke HUNN ,sila senyum la .ADEHH ,cewahh ,saya pena keje as Promoter oke ,so da tau sgt pasal grooming la ,treat customer bagai ! HMM ,report dgn awak pnye Supervisor baru tau ! -.-

Lepstu ,encik Supervisor leh mention depn saya kat mmbe dea bout Najwa Latiff ><
AIHH ,kenapalah abang mention pasal itu artist dgn kakak kakak !
ish3 .tak ber-kaliber sungguh anda bekerja :)
 ehh saliza ,kenapala meluahkan perasaan dlm blogblog ! HAHA XD ntah la .hihi .then memerhati saya dr kejaohan kenapalah si kakak dn abang tu ><’ EHH ,jgn perasan lah kaw saliza :) HAHA ,oke .tidak dah !






nmpak tak Oreo McFlurry ? :)

Berada di sana hmpir kpd 2jam jugak .sesambil makan ,study .
WOAHH ,perkara biasa la tu study dekat Mcd atau KFC ! ^^ our routine la babe ,cool ! haha XD menu Lunch saya ,Oreo Mcflurry ofcourse then ,Spicy Chicken Mcdeluxe ~
hee ,tpyy bape jam ja Focus lepastu seperti biasa pichapicha la kan ,HAHA ^^
dr pnas terik hingga la kehujanan ktorg masih blum ber-ganjak dr Mcd kan >< amboii ,untungla .first time lame dok kat cni kowtt -.-
cmbiasa ,exam yg semkin tiba ,kegilaan saya lain cket .mcm under-contol !
HHI ,sabo aihh .mmg dilahirkan mcmni orgnya .kat uma pn cmtu !
AIHH ,seblum pulang .meredah hujan dulu .amboii ,main hujan =hobi baru laa ,hihi :3 knon2 me-release tension ! XD HEE ,sempat lagi si sorg ni mention about Najwa Latiff .oke 3kali suda .lantak hang la yea >< rsa saya lagik comel dr Najwa Latiff ! oke ,itu perasan~ ^^

Dats all ,c you ! <3