Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
dah deactive ! YEAHHH !
Sunday, November 13, 2011 | 0 Comments
hello ,assalamualaikum ;)
hah ,harap semua sehad apa adanya ,sy alhmdulillah deberi lagik kenikmatan utk menikmati khidupan .syukran syukran .hee ,alkisah nak habaq maii ni :)
ERR ,yeahh .dah deactive laman mukabuku pada 13-11-2011 ,pada jam 5petg .
ui uii ,toksah nak ter-tnya nak buad muka pelik sgt oke .
actually ,DEA SALIZA memerlukan rehadd buad sementara waktuu aihh .
so ,kasik lah dea rehad skejap oke ! ^^ dont worry ,will be backk soon sooooon !

haihh ,actually amek kputusan tu sebb bukn lari dr msalah atau ape pn ,
cuma xmo lah nnti something happen dlm fb time2 sdg menduduki exam Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia pd 21nov ni ,adoii .sehingga la 14dec 2011 .WOAHHH ,lama aihh ? -.-'
tp cmbiasa la ,ade minggu yg takda paper .cm korg semua SPM zaman dulukala :)
bila rindu ,sila lah baca laman belogg ni ,insyaAllah apeape saya inform di sni ! ^^
]*kalau ada masa ,cehh . XD tipuu la xda masa ! ><

bila da deactive ni ,ERR cmbiasa .blogwalking ,youtube .
HAHA XD bukan belajar ,tp tgk tutorial ber-hijab !
amboii ,sakan naa ! cemana lah aihh ,da deactive facebook ,laman-laman lain mmpengaruhi .
aisehh . kawal aihh nafsu ! -.-

btw ,a very goodluck utk budak2 SPM ,STPM dan mane2 budak yg exam dalam masa ter-dekat ni :)
buadd btol2 naa ,jgn tension sgt ! sila lah rajin2 makan cokelat dn minum susu !
WOAHH ,disebbkan x berapa 'minat' makan sayur ,
so rerajin la minum susu :) hehe ,alhmdulillah .sehatt aje setakat ni ! ^^
thankyou Marogold HL Strawberry <3