Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
c DINDAAA ,c MANISS ! ^^
Wednesday, November 23, 2011 | 4 Comments
HAIH ,xtau nak bebel about ape laa .tp nak post jugak , tak kira ! >< HAHA ,
really miss this name ,definitely ! takpercaye ? hah ,belah lah haty ni ,eceh eceh !
HMM ,da lama aih tkda sapa dok mention bout dinda since ada nama baru .hi3 ,c manis :)

.
.
.
. c dinda atau c manis tetap saliza ,iaitu org yg sama :)

tapi miliki precious memory dn asal yg ber-beza dats name !
HAHA ,ape sekalipun semua tetap kenangan ,tak semua yg kita pegg akan kekal milik kita selamanya kan ? aihh ,awat sound jiwang aje ni ? hihi .
tp ape yg saya tau ,saya akan cuba buad yg ter-BAIKKK utk setiap hari yg saya lalui ,insyaAllah ;)

.
.
.

mndengar dgn jelasnya lagu "Dinda by Kangen Band" ,haihh .lagu memory tu ! hmm .
salu gepren karoke then dedicated for me ,DULU ! ^^
hee ,skrg tidak lagi ,lama tak lepak kat karoke .da lama tinggalkan aktiviti tu :)

.
.
.

alhamdulillah ,da lepas 3 paper harini .perasaan ? hm ,tawakal byk2 :)
insyaAllah ada rezeki ,ada lah .yg penting da paling baik saya cuba .
semoga Allah meredhai usaha saya tu ,amin .
lagi  4 paper kowt ,HAHA XD lupa aih .
for sure ,next week hanya paper business ,yeah !



.
.
maka ,
.
.

malam ni dpt menonton dan dating dgn bola .
Malaysia vs Syria .
ada Shahrul ,Khairul Fahmi dan boyfie yg lain ! hee ,perasan la ><
goodluck budak2 semua :)
*amboii ,mcm kawan plak .hihi .

Blogger Venge Administrator said...

uik dia pun update gak.. same la, tp xtaw nak update ape. da merepek2 da ni.. haha

 
Blogger [ saliza ] said...

HAHA XD tuu la ,salu law tak update blog ,update status fb ja .skrg da tkda .blogg jela tmpat bebel :) hehe .

 
Blogger Venge Administrator said...

Malaysia kalah... T.T

 
Blogger [ saliza ] said...

HALAAA ,yg pentingg semua da buad yg terbaik :) penat uh ,tk smpat rehad lepas lawan Indon then lawan ag .haih ,lepasni nak lawan Bahrain katanya .aku tgk kat blog sape nta tdy ~

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post