Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
[ SPEAKING : muet end year ]
Saturday, October 15, 2011 | 0 Comments
13/10/2011
woah ,malamnya hp off gara2 taksehadd ,so xmo di ganggu :)
so ,awal pagi kol 3.00 tersedar ,text fromm encik zai masuk .
--> cik demam ,sory zai bz bapa ari ni ,cepat baik ea :)

HEHE .budak part 1 degree ,mmg double busy ^^ PAHAM KOWTT !
dea ckap depends pada course ,dea makin lama akan semakin busy memanjang . goodluck :)
tapi bukan tu yg nak mention ,nak post about speaking exam aku >.<
YEHUU ,mmg takdinafikan .aku sowg ja candidate yg mewakili SSN SMKTHO.
yg lelain budak U ,budak2 asasi dan blabla .
woahhh ,nervous kowtt = =
mmbe anta aku ke quarantine room .kasik smgt ! thanks dear <3

memula masok ,check IC dan no angka giliran .
SITI NORSALIZA ( MJ0205 /1575 )
salam ckgu aku sbgai pngawas peperiksaan uh .
ckgu pun pelik why la aku seorg jea .
HMM ,pemilik nama last la cmni la jadinya ~
examniner explain syarat2 masa speaking .
WOAHHH ,dea pn mcmc pelik kowt tgk aku ! HAHA
pastu dapat group ! aku group A ,as a candidate A ! :)
terbaikk lah ! :) then b4 uh ,dapat sticker .
utk sapa2 yg bawak handphone ,dan tiba da sowg budak lelaki ni kasik sticker warna biru tuu kat aku .TAPI PELIK ! = = "
dak perempuan yg junior pn tak kasik sticker uh tp dea dtg dr jaoh semata nak kasik sticker tuu ! HOHO .
comel lahhh >.< tapi mahap ,saya tak bawak handphone ^^

tepat jam 8.00pagi ,taksempat nak tarik nafas punn atau nak redakan nervous ,tiba examiner mntak masok ke speaking room ! HHO .*terserlah kowt muka yg totally nervous masa tuuu XD
b4 masok ,smpat discuss kat luar ,sapa yg nak start dulu task B and sapa yg nak endkan discussion .
*nasebb group aku okeyhhh ! 4org melayu ,2lelaki ,2perempuan !
lelaki tu sebaya aku tp perempuan uh junior kowtt = = "
bersyukur sgt ,soalan masih boleh di-HANDLE ag ! <3 LIKE99 !
TAPI spoil masa task B ,time turn aku nak ckap ,tiba I LOST MY VOICE !
HAHA XD nasebb task B ,dak laki uh tolong coverkan .
thankyou encik Syafiq Mohamed :)