Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
pisang goreng seringget ,dua ringget ! XD
Saturday, October 15, 2011 | 0 Comments
HHo .wehuu blogger :)
alhamdulillah bersua lagi .setelah sekian lama tak meng-ONLINE-kan beloggg so BW ! blogwalking.
nak mention about pengalaman baru !

HMM ,sepanjang minggu ni aku WORK ! :)
hehe .taklah work sgt punn , sebb ayah totally sgt tasuka aku work time study ~
ekodkan partime lepas SPM pn dea ta kasik ! ^^
WELL ,anak kesayangan .tpy ber-syukur kowttt .ada pengalaman tuu .
tapi kali ni ,only just tolong2 kat kedai kawan bonda aje .
bole mention tak ,aku mcm ala2 waitress ? HAHA XD aptb !
okeyh ,warung tepi jalan simpang tepi tman intan berdekatan dgn perumahan kastam .
WOAHH ,promote plak ! :)
tp thiss week aje ,da berhenti punn .
1st time kowtt terlibat dalam bidang niaga yg mcmni ^^
so ,meng-aplikasikan cara bekerja as promoter (PARKSON) dulu !
hihi .seronokkk ,takpercaya .CUBALAAA ! <3

YEAHH ,sepanjang 4ari 'bekerja' ! EHH ,macam selalu nmpak muka dan org yg sama la .
hoho .takdinafikan yg sepjg 4ari kat situ ,ari2 kot encik tuu dtg .RAMAI !
encik yg bekerjaya ,encik yg punya family ,encik yg naik mini cooper ,TAPI ter-tarik pada 1 encik yg pergi dgn adik kecik dea ^^
encik ni mcm baya2 aku tapi mcm junior kowtt ! = =" seronok tgk c abg handle adik kecik dea ! :)