Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
MUET END YEAR
Tuesday, October 11, 2011 | 0 Comments
gara2 mndapat band 2 utk muet masa mid year aritu ,HARUS utk repeat semola .
bayar RM60 lagik ! aduihh

OKEYH ,thats not a problemo yg terlalu sgt besar smpai nak mention dalam beloggg ni !
TETAPIIII ,yg harus kalian semua tau ,dan amik tau ,
ni yg aku nak habaqqq mai !

AKU dijadualkan amek paper speaking pada 13november 2011 ni ,ari khamis la tuu :)
COOL aje sebb knon2 ade masa nak practice speaking TAPI !
aku sowg jea candidate dari skola ,yg lagik 3 candidates plak IS PRIVATE CANDIDATES !

PERASAAN ?!
toksah tanya ,da ckop redo aje dgn apeape kemungkinan ! ^^
huihh .kengkawan da tolong menenangkan ckap mungkin lagik senang nak score dan senang nak ckap2 bila dgn private candidates !
ERRR ,kalau candidate luar uh mcm aku jugak ,takda lah risau sgt ,tapi law SUPERBBBB ? !
adoiii la .candidate luar means kemungkinan budak2 U ,atau abang2 dan akak2 yg nak baiki muet atau nak amek muet semola ~

PEHHHH ,keadaan sekaranggg .tekanan laahh !
nak CHOC ,nak SHOUTTTTT !