Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
MIMPI DEA ,PETANDA APAKAH ?!
Sunday, October 9, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum blogger sekalian :)
menghabiskan hari2 minggu dgn mngemas segala harta benda ,harta karunn yg terlalu sgt bersepah itu .WAAA ,perulangan lah .da terlalu ,sgt plak .dapat tak kowg bayangkan betapa sepah nya ?  XD HAHA
correction : bukan malas ,TAPI xmenyempat LAA !
terlalu byk komitmen pada mnde2 yg lain (: *oke ,mcm tipu ,masa utk tdo ade plak kan ? ;p
tak kesa lah ,thats why la single kowttt ! HAHA
EHH ,ape kne mngena ?! ^^
ACT ,dalam byk2 bnde ,aku lagik prefer kemas uma bagai ,basuh pinggan ,sapu smpah daripada dok dapur memasak ! >.< blom ada jiwa tuu la ;p
tetapi mngemas pn depends kpd mood la .law mood tkda ,jgn harappp la ! :P
law mood ade ,WOAHHH ,terbaikkk <3

turn to topic !
mlm td ,mimpi about dea ! = ="
xmo mentionn nama .semua pnn da tawu kowt sape kan (:
hm ,sgt lama kowt takcontact dea ,TAPI bukan itu masalahnya .
mslahnya , da lama tak pkir yg terlalu sangat tentang dea tpy tiba ,
dea datang dalam mimpi bagai .
only mimpi yg ,ade seseorg bgtau bahawa :
dea da delete everything about aku ,picha ,sweet moment kami and everything ! 
THENN ,terus terseda dari tdo .WHY mcmtu mimpinya ? = = "
petanda apakah ini ? hmm .