Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
- LATELY HAPPY ,ade apeape ke ? -
Saturday, October 15, 2011 | 0 Comments
HMM ,tak menghadirkan diri ke skola .dalam seminggu ni da 3ary kowtt x hadir .
antibody lemah la .mudah ja diserang penyakit .kekdg carik penyakit sndrik ! ^^
SKRG ,fever melanda ,batuk2 suara hilang .huihh .

okeyh ,sgt 'rajin' makan ubadd kan ! HUIHHH >.<
EHHH ,sakit kan mnghapuskan dosa kecil ,so xmo xmo mengeluhh :) jgn sesekali oke !
ERR ,xsuka dipaksa utk makan ubad .mmg xmo ,so tolong paham boleh ? GRR !
selama ni makan pn sebb gigit .NGAPPPNGAP !
yep ,mmg pahit tp mmpu buad tu aje = =

ckgu said dalam clas :
saliza lately happy aje ,ketawa banyak ! ada apapa ke ?
HEHE .okeyh ,law org yg sala pham msti akan ckap ,da ada someone kowtt ! XD
gelak besar SAT ! sapa yg ada someone else tuu ? HAHA
saya dgn blurnya ter-diam ,TAPI confius ! = ="
EPPP ,ckgu ! bukan tu mmg character pemilik nama siti norsaliza ke ? ^^

mgkin da bapa ari takdatang skola ,tu yg rndu kowtt nak gelaktawa dgn semua <3
HAHA .even batuk an suara ROCK tp bukan alasann untuk xmo ketawa ! :D
mgkin jugak faktor dmam tu problem cket ! HHO .

okeyh ,HAPPY tuu ,alhamdulillah lah :)
bukan senang kowt nak tgk saliza ni segirang, kebudakan dan kegilaan mcmtu ^^
ERR ,ckgu follow tingkahlaku aku ? = = "
at first ,dea kasik aku kekuatan .then pertengahan tahun cmtu ,dea said ,nmpak aku da ada kekuatan ,HOHO .nangis kowttt masa ckgu said cmtu ! :) HEHE
akhir tahun lak ,ckgu said da semakin gumbira ! FINALLY ! <3
HMM ,nak kata ada someone else ,mgkin TAK KOWTT ! = =
for sure ,single and not taken yet ! :)