Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
' FREE FROM MASTERPIECE ! '
Saturday, October 1, 2011 | 0 Comments
alhamdulillah ,SIAPPP semua nya (:
3 hari berkampung kat studio seni .myiapkan folio .
studio toksah ckap la ,bersepah gila XD HAHA .
finally ,30 sept siap bungkus masterpice + folio dgn jayanya ^^
bz tuu ,kdg tak mnyempat nak makan ,nak tdo punn .
dalam sehari tuu ,kdg dapat lelap sejam .
mata bengkak gara2 ta ckop tdo ,makin kurus gara2 x makan !
* cett ,padahal mmg kurus punn ! :P

mama call dan bebel pjg lebar law dea tau aku x makan !
mana tak nya ,law gastrik .dea malas layan karenah aku yg mmg byk ni .HEHE .
untung ade boyfren kan <3
kirirm makanan kat bf mmbe .bf mmbe tolong delivery .tq bf mmbe (:
semoga susah payah kita semua mmbuahkan hasil yea ,siblings <3

*bila da siappp semuaa ,lepas ni balas dndam jela .
nak tdo ,dan makan puas2 .huhu .nak release tension ni .
tapi da perintah berkurung .aisemen .
kne memujukk mummy la cmni . XD

jumaat tuu ,pagik da tlg bawak bungkusan kotak masterpiece dan folio dalam kete ckgu .
then ,aku twos balik dalam kol 9 .mnde pertama aku buaddd ,TDO LAAA ! >.<
RINDUUU ENCIK KATIL SGT ! <3 HHA
tdo smpai taksedar ape da .alih2 sedar pukul 7petg dah .
woahhh ,lama gila macikk ni tdo .
lepastu  terus mndy manda dan kemas bilik .
dan mereka mcm tetauu jea aku da free kan .semua nak text aryni .
encik qamarul ,encik zai ,cik syikin ,cik ash ,cik shah ,cik zaza .
tetapi krdt macikk low suda ! = = xpe ,cntinue gusipp later okeyhh (: