Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
aktiviti cuty 1mingguu.
Thursday, October 27, 2011 | 0 Comments
HUIH.cuty seminggu kenapalah ? -.-
da mula rasa penad lha asek rehadd aje .GRR ! XD
macik ! sape suh rehadrehad ? cuty patot dipenuhi dgn STUDY PA 1,PA 2 ,PP 1,PP 2,BM 1,BM 2 ,PSV 1,PSV 2 pahamm ?!
>.< tetapi mula rasa tension bila dating dgn encik bukubuku lha .
so ,aktivii : MERAYAU ! :)

amboii ,bukan da larangan keras ke ? hehe .ibu paham kutt ,kadang kne juga buad aktiviti utk release tension dan kekusutan tuu .thanks bonda ! <3
HMM ,merayau takda kerja ke KP then RADIX then KM then KP balik ! haha
nampak beno lha takda keje nak buad kan .huhu .
merayau tu only window shopping lah ! tu jea yg mampu . >.<
nak shopping dgn peruntukan sndrik .ERR ,mcm berat haty lah nak kua kan ! XD
HAHA .ibu abah ? OPKOSS No ! ibu ckap ,
amboiii ,baju byk dalam lemari uh sapa nak pakai ?
ohh ,ter-DIAM ! so ,selagi bukan keperluantoksah membazir yea ! :)

dating dgn girlfren <3
hehe .WELL ,time mcmni lah je berkesempatan nak dating tu .HMM .
akan dtg dah jaoh ,da buad haluan masing2 .jadi lah aku dan encik zai ~ -.- "
so ,nikmatilah selagi ada yea semua .gonna miss this ! <3
lepas window shop ,makn2 ,cuci mata ! EHH ,cuci mata dgn barang2 bukan dgn encik2 yg kacaks kat luar tuu .HARAPP MAKLOM !
b4 balik ,sempat ajak mereka coolblog ! OHH ,kegemaran saya dn c dia zaman dulukala ! ^^
tapi bukan tu yg aku nak lekat dalam entry ni .
kebetulan pulak :aku dn mmbe leh order perisa yg sama !  XD HAHA
okeyhh ,kebetulan lagik ktorg ckap time yg sama ,padahl dea pn tatau aku nak order ape .huhu .
KLAKA lah bila ter -engadd ! :) so sweet <3 HAHA .
lepastu kecoh2 depan coolblog tu sebb dea suh aku tukar menu smpai org yg amek order tu ckp :
toksah gaduh2 ,semua ade .duadua boleh dapat ,byk lagik oreo tuu !
OKEYHH ,tergelak jap bila terengt ! hihi .OREO COOLBLOG ! nyumnyum <3