Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
siblinggss ?
Sunday, September 11, 2011 | 0 Comments
salammm semua ^^

huwaa ,org feverr .adoi lah .
elok lah kan kan .aritu time raya semua saket ,saliza elok je sehaddd .
ni da nak abeh raya ,demam plak .
dalah mmg favourite segala ubat demam tuu .hm

EHH ,tawu tak .even demam .tapi sebukk jugak nak ekodd sibling lelain p beraya :D
HHA .mummy tatau .law dea tau ,abes abess ! mmg bebel pjg lebar lha pasni ^^
hmm .mummy ckap lepas ni larangan keras .
perintah berkurung akan dilaksanakan !
NO MUKABUKU ,NO BER-BLOGG ,NO WAYANGG ,NO SHOPPING !
okeyhhh mummy .ketegangan aku lak .huishhh .
tapi bak kata semua .kebaikan utk dri sndrik kan .mase depann .
saliza ,u can do it lha <3

ERR ,latelyy .memcm plak hal yg happen dalam siblings tuu .
nak handle punn .amboii ,penin pale berganda naa .
biarkan jela dulu bole idak ? = ="

ntah la .mcm aku rase .salah aku ke ?
ape yg dea nmpak smpai dea rase aku untung ?
uihh ,padahal aku ordinary jea .
hari yg dilalui mmg aku appreciate and amek positive jea .itu lagik bhagia dr dok pkir negative memanjang ^^
thats y aku cmni kottt .nak bhagia ,kte kne terima semua dgn bhagia la kan <3

life aku punn tak lah sePERFECT cm semua org sangka .ordinary jea .
ntah la kan kan .mgkin dea nmpak cm everythings kat aku .
thats y aku rase ade hak yg aku tkpatot dapat :)
bila pkir balik dan byk2 .okeyy mmg tensionn .uihh .
so ,aku amek jalan pnyelesaian utk takpayah ade hbgn yg rapat dgn siblings yg lain .
mgkin pasni aku just buadd keje aku sndrik .
taknak juin apeape events dgn siblings sgt .
xnak komitmen tuu sgt . bolehh ?

hmm .nmpak kejam tak ? = = "
abehh ,cara tuu jea bia dea nmpak hal yg happen tak semua bhagia pd aku .
tak lah hbgan tu rapat .

paling aku cm sentapp .
dea ckap even aku tkbahagia dlm manage hbgn cinta tapi aku bejaye dn bhagia dlm siblings ,family .
okeyhh .aku konpiusss byk ni .demam2 ni cm tak buleh pkir dgn lojik lah .grr .

takpelah .hal yg happen msti ade hikmah kan kan .
aku mmg deeply sayang semua siblings dan taknak mereka hilang .
nak semua bhagia ,happy ,snyum .
taknak sape pun yg moody2 ,masam2 .

;SALIZA ,follow the flow sajep lha okeyhh .semua da 19tahunn .da besar dah .
da leh pkir ape patut buadd ,ape yg btol dan ape yg salah .
hal ni remeh temeh jea punn .leh settle dgn mudah ^^