Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
SHOPPING JUM (:
Monday, September 26, 2011 | 0 Comments
wehuu ,assalamualaikum .
MOOD : totally happy berkali ganda ^^
*sakan saya ber-shopping dgn mummy today .HHA XD
EHH ,shopping can release tension ohh .
tp mummy yg tension ,ringgit mesia habess .HHO
SORRY ! :)

EHH ,korang xmo tanya ke c manis ni shopping ape ? >.<
okey ,shopping barang dapo la .WAA ,terasa mcm dok uma bujang jea bila beli semua tuu  sndrian .cehh ,okeyh ,petanda saya semakin mnjalani khidupan yg dewase (: LIKE99 .
TAPI ,bila saliza mula shopping .byk lah barang yg bukan keperluan TAPI kemahuan ^^ huhu .
mcm2 saya beli utk c pewott ni XD
cth : nestle bliss .nyum2 .cadbury .wahh .chipsmore. dan plusplus ^^
semua ikut selera saya .HHO .
*patot la mummy selalu tak kasik saya follow dea beli barang2 dapo kan :D HHA .

lepastuu merayapp ke MCDONALD (:
*my favourite spot <3 WAA ,segalanya utk perot kan XD
MCFLURRY ,BIGMAC <3 nyumnyum .

oke ,mummy bising da .tak kasik beli baju ,blouse ,kasott dan blabla .
mummy said ,almari da penuhh .nak suh sape pakai lagi .
HOHO .kan collection ! ^^
EHH darl ,kan membazir tu amalan syaitan . *kikis ,buang jejaohh (:
takpasal2 mummy always mention ,carik husband org kaya .
awak tu dalah cerewet .
hehe .iyela boss ! jodoh kan rasie Allah .
dea boleh bimbingg aku pn da sgt bersyukur da ^^
bole jage umatangga elok2 ,syg aku dn accepy aku seadanya pn da more than enough tau .
kacaks ,kaya tu kelebihan :)