Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
kata cinta yg bersadur gula ,madu yg maness tuu ^^
Thursday, August 4, 2011 | 0 Comments
sayangg .
assalamualaikum .
hurm .entry yg kedua utk bulan August dan hari yg keempat utk bulan ramadhan .
Alhmdulillah .semua nya lancar .takde saket perut dn apeape yg mnguji sgt .

=.=
nak starting ape eah .tatau nak tulis ape tapi nak tules jugak :D
ade aku kesa ~ HAHA .
oke ,finally aku abes jugak baca keduadua novel .
ROOFTOP RANT dan MOGA KAU MENGERTI ^^
nampak jiwang kan bila TER-involve dalam dunia NOVEL ;p
ERR ,amek mase jugak sebb lately byk plak benda nak kne selesaikn ~
AHH makcik .dandan byk mnde nak selesaikan .tetap jugak ber-belogg dan ber-mukabuku !
huhu .harus lah <3
duedue novel nice .hepi ending .waa .besh .
bila lak ending aku nak mcmtu plak ni .grr .
ISOKEYHH saliza :) i will come soon ~
semoga everything bahagia sanadsanad <3

hurm .setelah sekian lame ta STALKER dea punya mukabuku .
akhirnya jadik balek habitt ni .teruk kan ?
ERR ,actually kisah bermula apabila ternampak dea punya FB kat home FB aku .
iyela ,walauponn dea da REMOVE aku ,tapi mmbe dea kengkwn aku lagik <3
perasan yg DP dea kosong .and doc gigi tu pun kosong .
pastu perasan plak ade status : SEHATI SEJIWA ~
hihi .bahagia da kowt dea .alhamdulillah la .finally .
SALIZA ,are u oke ? :D
opkos lah .harus tak okeh ke tgk org bahagia ?
jahat tuu .tak baikk bersangka buruk dgn org tauu ^^
BIARLAA ,tgk dea da bahagia dgn hary2 dea pun da cukop enough utk aku ~
semua da bahagia :) aku mcm ni jela .
this is about me and the issues that i'm dealing with .
the gate is closed .i just dont want any comittment through it .
deeply not ready .

aku jatuh cinta ?

hubungan antara manusia dgn perasaan mmg kompleks .
manusia ..kdg2 takbegitu perasan dgn apa yg ada di depan mata .
tambahan plak ,kalau hal2 melibatkan hati dn perasaan ni .
suatu relationship bukn hanya termaktubb pd fasa cinta asyikk masyukk .
bukan hnya didefinisikan oleh kata2 cinta yg bersadur gula ,madu ,aspartame dan succharine yg manismanis .bukan hanya kerana suka yg dtang dr mata lalu turun ke hati .
bukan kerana hantaran bungabunga dan teddy bear ~

SO ,just follow the flow .mase tuu tetap akan tiba jua <3
bijak buadd keputusan dan haty2 dgn tindakan yea sayangg ~

ENDD