Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
kalau nak bahagia, susa ke ?
Saturday, June 25, 2011 | 0 Comments
menurut Abraham Lincoln,

kebahagiaan terletak pada cara seseorang itu berfikir.
sekiranya dea berfikiran positif dan gembira, begitulah kehidupannya.
semuanya pasti nmpak bahagia.

actually, nak bahagia juga, tak bergantung pd orang lain.
kte yg mencorak dn mewarna warnikan hary2 kita.
apa yg kita buaddd, kte plih itu lah yg mmbahagiakan kte.
dgn kte lbeyh mnghargai org sekeliling juga.
ade parents yg ckop syg kita pun da ckop bhagia utk kita :)
paling penting kegagalan sekali bukan beerti kita akan gagal selamanya.
itu prinsip aku.
sama hal dlm bercinta.
sekali kita putus cinta, tak beerti kita xkan bhagia lagi.
FOR me, cukop lah aku ade kengkwn yg always mmbahagiakan.
ade parents yg sgt sygkan aku.
SO, gurl !
jgn rase kekurangan oke.
enjoy your day. hary2 kita, kita yg mncorakkan dgn warnawarni nye.
bukan org lain. mereka tade hak nak rosakkan hary2 kita yg COLOURFULL niyh.

tammat.