Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
JAOH DARI KLUANG, JOHOR !
Saturday, April 9, 2011 | 1 Comments
lame ta berblogging. RINDU PAGE niyh !
winkwenk :)
tiba encik BFF text. dea ask saya apply USM tak. apelah. STPM pun belom dilaksanakan. saje nak suh saya final awal2. study pun ke mana ag lha. adehh.
lastly, pjg lebar cerita kami share. saya terlalu sgt ingin keluar dr Kluang, Johor. means, nak rasa hidup tanpa pengawasan ibubapa. konon mampu lha. hoho. lepas stpm. depends on result. if cemerlang, saya apply UPSI> cikgu saliza :) hoho.
skrg ramai pandai. kne compit. so, kena btol2 the best lha. if result biasa aje, saya nak blaja di UNIMAS or UMS. hehe. jgn tnya kenapa. mmg dari dulu nak blaja sane. da pena tnye mama, mama say, okey sajep :) NO HAL ! discuss with encik Z. niyh hasilnya :
i. sian ayah dan mama.
ii. tambang mahal. flight uh.
iii. kos sgt mahal.
iv. xmustahil jarang balik jumpa ayah dn mama.
v. xmustahil parents tak anta kte ke sane.

paling worried no iv dan v. hurm. mmg saya nak berdikari. tapii terlalu drastik niyh. sobb. :(
saya takpena ade experience lagik jaoh ngn ayah dan mama lamelame.HUWAAAA.

encik Z say, msty saya menangis nnti. mamamama ! :D

tgk ! dea gelakkan saya. huhu.
nangis kerana ayah dan mama its okay  :) definitely kerana rindu mereka sgtsgt ! mengenai jarang balik, OPKOS ! xpe. mulamula susa kot nak biasakan.lagik2 saya ni terlalu sgt manja, terlalu memilih makanan, cerewet. nak taknak kne ubah semua uh. umur 20 kan masa uh ! xmustahil akan biasa dgn house chores and COOKING ! hehe.wahh, ini suda bgos ! :D
ttg USM plak.ckgu yg sarankan.ckgu say, seni kat USM okeyh. tapi usm uh. susa kot nak survive. kne struggle.encik Z pun tak confident. encik Z apply geology kat UMS. hihi.wahh, tak mustahil ktorg dapat sama tmpat. LALALA.
okeyh, STPM bulan 11. mungkin 22.11.2011. might be lha. then, dec abes. intake 2012 bulan sept. dari januari smpai sept nak watpe ? lame uh. aisemen. kerja ? harus lha. tapi not sure nak keje as ape sepanjang waktu uh. FOR SURE, lesen memandu kereta harus :) saya nak melancong lha. nak jenjalan, bersiar siar. melaka, perak, kedah, langkawi, peneng * kwn2 baru saya di sane. kelantan, terengganu.KL. ngn sndri.wah, semua lha.nak pegii oversea xmmpu.dalam negeri dulu okeyh :)

thats all :)

Blogger adah*shahadah said...

sabah tuh jaoh lah sygss ! ;( sobsss..

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post