Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
entry tanpa motif ;)
Sunday, March 27, 2011 | 2 Comments
annyeong hasaeyo, ;D

okke, tade motif utk entry kaly niyh.hurm.
aktiviti hary niyh : STUDY PENGAJIAN PERNIAGAAN walaupun paper uh exam hary Rabu.
kata org, sediakan payung sebelum hujan :)
HHE.tapi, cuba lah tanya da abes baca belom.SOBB.
pastinya tidak.pening pale lerw.byk sgt fakta.adoihh la.
then, on9 utk merehatkan minda.
blog walking :) terbaca entry kisah wanita jgn mudah goyah http://ceritaieja.blogspot.com/.
bila baca.terfikir sejenak.
sebenarnya pengalaman sgt sgt mematangkan kita kan.
perpisahan terjadi adalah kerana dea bukan yg terbaek utk kita.
kdg saya sndiri alpa.sebelum menyayangi org.
suda beri amaran keras kpd dri sndri jangan terlalu mudah sayangkan seseorg.
TAPI, saya sndri manusia biase.perasaan cinta toh sangat indah utk di alami. :)
sangat menguji kekuatan sebenarnya.
sata yakin ujian dari Allah adalah kerana DIA sangat sayangkan saya !
biarlah cinta saya di syurga sekiranya itu lebih baek ;)

SELESAI

Blogger Tuan Auz said...

Heheh dear, Allah knows what is the best for you. Dia mungkin bukan yang terbaik untuk awak sebab ada lagi yang lebih baik untuk awak somewhere else. =)

Apa-apa pun, jgn putus asa berusaha menjadi yang terbaik. Baiki diri sendiri untuk dpt yang terbaek. kan kan kan?

 
Blogger SALIZA said...

hehe. toh la. setiap yg happen ada hikmahnya. tak gitu ? huhu.walaupun haty meronta sayangkan dea :( hurm.

insyaAllah :) lelaki yg baik utk perempuan yg baik ! same same lah jadi yg terbaik, semoga dtg yg lebih baik :)

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post